O nama

ĐUĐA GIUGIA d.o.o.
preko 50 godina uspešnog poslovanja

O nama

 

 

Firma "Đuđa Giugia" d.o.o. je osnovana 1966. godine kao stolarska radnja, vlasnika Milana Milovanovića, koja se godinama razvijala i danas prerasla u uglednu i renomiranu firmu porodične tradicije poznate po dizajnu i proizvodnji unutrašnjih vrata i prozora od drveta i drvo - aluminijuma i enterijera.

Istorija

G-din Milan Milovanović - Đuđa je 1966 godine osnovao stolarsku radnju, koju je godinama razvijao i uspeo da od nje danas stvori uglednu i renomiranu firmu, porodične tradicije, poznate domaćem tržištu i drvnoprerađivačkoj industriji. Danas firma posluje kao Đuđa Giugia d.o.o. nastavljajući uspešnu i porodičnu tradiciju.

Firma se godinama bavila proizvodnom nameštaja i enterijera opremivši velike i značajne objekte različitih namena na čitavoj teritoriji bivše Jugoslavije.

Duga poslovna tradicija i prisutnost na tržištu, preko 50 godina, omogućili su da se steknu iskustva u domenu proizvodnje, da se zadobije poverenje kupaca i na taj način usmere resursi na zadovoljenje njihovih potreba. Naše ciljno tržište čine sledeće grupe: preduzeća, investitori i izvođači radova koji vrše opremanje stambeno poslovnih objekata i hotela kao i objekata drugih namana i oni čine glavni tržišni segment.

Delatnost

Firma "Đuđa Giugia" d.o.o. je locirana u mestu Žiča (3,5 km od Kraljeva i 1 km od srednjevekovnog manastira Žiča), na sopstvenom zemljištu sa kompletno izrađenom infrastrukturom. Osnovni proizvodni program preduzeća je proizvodnja drvenih unutrašnjih, ulaznih, sigurnosnih, protivpožarnih vrata i prozora od lameliranog drveta i u kombinaciji drvo-aluminijum kao i enterijera za hotele. Proizvodi se proizvode po standardizovanim dimenzijama i isporučuju se prilikom opremanja stambenih i poslovnih objekata, ali i prema željenim dimenzijama i dizajnu kupca kada su u pitanju pojedinačni zahtevi. Posedujemo odgovarajuće ateste koji dokazuju kvalitet proizvoda.

Poslovna filozofija

Svaki zaposleni podržava našu filozofiju prema kupcu. Naši kupci su naši partneri, čija očekivanja želimo da ostvarimo. Od kvaliteta naših proizvoda zavisi ekonomski uspeh naše firme. Đuđa Giugia d.o.o. koristi najbolje sirovine i materijale od proverenih proizvođača. Naši proizvodi se proizvode od strane obučenog osoblja, a u proizvodnom procesu su implementirane mere profesionalne sigurnosti, monitoringa i osiguranja sistema unutrašnjeg nadzora. 

Životna sredina

Poštovanje životne sredine su vodeći principi naše proizvodne filozofije. Ne fokusiramo se samo na raznovrsnosti i kvalitetu naših proizvoda, već i na korišćenju ekoloških sirovina, otpada od drveta i reciklažu. Pojedini proizvodi spadaju u grupu energetski efikasnih, proizvodnja se odvija na savremenim mašinama uz obučen i stručan ljudski kadar, što je još jedan dokaz o implementaciji evropskih normi u proizvodnji.

SARADNJA SA NAMA

Ukoliko ste zainteresovani za uspostavljanje poslovne saradnje, molimo vas da nas kontaktirate.